Svátky v zemích; Čechy, Morava, Slezsko, Slovensko

MeWe sociální síť vzrostla o 400% v roce 2018 s rychlým růstem předpokládaným pro rok 2019


Jedna pozitivní sociální síť MeWe byla oceněna, neboť je ochotna naslouchat a realizovat nápady poskytnuté uživateli . Jelikož uživatelé služby Google+ zaplavovali platformu, mnozí z těchto uživatelů odesílali nápady a funkce, které by chtěli. Mnoho z těchto funkcí bylo již v Google+.

Jednou z hlavních změn platformy je možnost publikovat (v rámci sítě MeWe). Dř





MeWe sociální síť roste v dobrém tempu. To je podle nových údajů, které společnost poskytla prostřednictvím aktualizace uživatelům na platformě. oznámením společnosti Google začnou odstraňovat účty a údaje uživatelů Google+ , mnozí si konečně uvědomují, že konec je blízko.MeWe sociální síť byla raná destinace pro uživatele jako já, kteří viděli psaní na zdi dříve. Nyní je mnohem více vyzkoušet platformu, jak je Google tlačil k dveřím.
Podle společnosti MeWe růst členství v roce 2018 vzrostl o 400% a již v roce 2019 rostl třikrát rychleji. Společnost tvrdí, že síť roste nejen ve Spojených státech, ale i celosvětově. Polovina provozu společnosti MeWe pochází z oblastí mimo Spojené státy,výzvaaby nabídla deset jazyků pro své služby. V blízké budoucnosti přichází také více překladů.


Jedna pozitivní sociální síť MeWe byla oceněna, neboť je ochotna naslouchat a realizovat nápady poskytnuté uživateli . Jelikož uživatelé služby Google+ zaplavovali platformu, mnozí z těchto uživatelů odesílali nápady a funkce, které by chtěli. Mnoho z těchto funkcí bylo již v Google+.
Jednou z hlavních změn platformy je možnost publikovat (v rámci sítě MeWe). Dříve jste neviděli obsah uživatelů, pokud jste nebyli připojeni. Nyní můžete vidět obsah každého, pokud se o něj podělí veřejně, což by mělo pomáhat uživatelům objevovat uživatele s podobnými zájmy.
Oni také spustili Stránky pro značky v beta verzi. V současné době je funkce Stránky zdarma, což způsobilo, že se objeví řada falešných stránek značky, ale nakonec se stanou placenou službou pro značky. Techaeris je jedna z mála oficiálních stránek značky na webu MeWe, ale nakonec přijde další. Společnost také v příštích týdnech zahájí "stoupence na vašem profilu".
"Sledovatelé ve vašem profilu" - přichází za pár týdnů! To je správně. Víme, že hodně z vás máte strach z Twitteru a jejich podivné cenzury a algoritmů, které rozhodují o tom, jaké tweety vašich stoupenců budou mít vaše novinky - takže za několik týdnů se budete moci rozhodnout, zda chcete nechat lidi sledovat vaše profil (kde jsou vaše otevřené příspěvky). Rozhodnete se - chcete-li sledovat, jsou oddělené a odlišné od vašich osobních kontaktů, takže můžete vytvořit veřejný příspěvek, který mohou sledovat vaši následovníci, nebo jen držet víko a soukromé příspěvky pro vaše kontakty a skupiny. To je opět vzrušující přírůstek, protože jste o to požádali.
Mark Weinstein - MeWe
Nejlepší nabídky - ušetřete na úžasné pobyty na Expedia!
S výbušným růstem společnosti je Apple také zaznamenal v obchodě s aplikacemi. Aplikace MeWe sociální sítě byla minulý týden vytažena z důvodu nějakého rozporu, který firma nechala u společnosti TOS. Aplikace byla opravena a měla by se dnes nebo někdy tento týden vrátit do App Store.
Uživatelé Google+ pokračují v migraci do sociální sítě MeWe, která bude pravděpodobně pokračovat až do data vypnutí 2. dubna.


Co si myslíte o sociální síti MeWe? Používáte ho? Dejte nám vědět v níže uvedených komentářích nebo na  Twitteru nebo  Facebooku . Můžete také komentovat naši  stránku MeWe tím, že se připojíte k sociální síti MeWe.

Okomentovat

0 Komentáře