Svátky v zemích; Čechy, Morava, Slezsko, Slovensko

Volume Master - aktualizace 1.13.2 | Péťa Sittek

Volume Master aktualizován - funkce obnovení a resetování!

🔄 Obnovte hlasitost

Tato aktualizace přidává šikovnou funkci – tlačítko pro obnovení hlasitosti! Tato funkce ukládá úroveň hlasitosti pro každou webovou stránku, kde byl použit Volume Master, takže při příští návštěvě této webové stránky můžete místo ručního nastavování posuvníku hlasitosti jednoduše kliknout na tlačítko „obnovit hlasitost“. To vám ušetří čas a námahu a zajistí, že úroveň hlasitosti bude pro každý web vždy nastavena na vámi preferovanou úroveň.

Funkce obnovení – výchozíObnovit funkci - umístěte kurzor myši

🔄 Resetujte hlasitost

Tato aktualizace také přidává tlačítko pro resetování hlasitosti! Je to pohodlný nástroj, který vám umožní rychle resetovat úroveň hlasitosti na 100 % jediným kliknutím. To může být užitečné, pokud jste omylem zvýšili hlasitost příliš vysoko.

Funkce resetování – výchozí


Resetovat funkci - umístěte kurzor

🆕 Co je také nového?

Řada podstránek, které vám pomohou vytěžit maximum z Volume Master!

Jsem přesvědčen, že tyto nové podstránky vám pomohou co nejlépe využít Volume Master, a doporučuji vám je zkontrolovat! Odkazy na všechny nové podstránky najdete v navigační nabídce v horní části této stránky nebo jsou také uvedeny níže.

  • Přehled – Na této stránce se dozvíte vše o Volume Master! Zjistíte, co rozšíření dělá, jeho hlavní funkce a čím je jedinečné.
  • c – Návod krok za krokem, jak používat Volume Master. Dozvíte se, jak jej nainstalovat, upravit úrovně hlasitosti a upravit nastavení podle svých představ.
  • Tipy a triky – Tato stránka je plná užitečných tipů a triků, které vám pomohou co nejlépe využít Volume Master! Dozvíte se o zkratkách a dalších užitečných funkcích, které mohou používání rozšíření ještě usnadnit.
  • Recenze – Tato stránka obsahuje recenze a zpětnou vazbu od ostatních uživatelů Volume Master. Je to skvělý způsob, jak získat představu o tom, co si lidé o rozšíření myslí, a zjistit, zda by mohlo být pro vás to pravé.
  • FAQ – Odpovědi na některé z nejčastěji kladených otázek o Volume Master. Pokud vás zajímá, jak řešit problémy, toto je místo, kam se podívat!
  • Zásady ochrany osobních údajů – Dozvíte se o ochraně dat a soukromí uživatelů, takže si můžete být jisti, že vaše informace jsou v bezpečí.

🌱 Zůstaňte v obraze

Sledujte mě na Twitteru, abyste mohli držet krok se vším, co dělám!

📬 Máte nějaké dotazy?

Pokud máte nějaké dotazy, připomínky nebo zpětnou vazbu, neváhejte mě kontaktovat .
Děkuji a přeji hezký den! ☀️

Její dotaz na fóru vyvolal diskuzi obřích rozměrů. Zatímco jedna skupina rodičů se téměř rozčilovala nad samotným dotazem, protože oni by nikdy za bydlení ani nic dalšího doma svým dospělým dětem nic neúčtovali, našli se i tací, kteří naopak po svých potomcích příspěvek vyžadují, a to i když si pravidelně ještě sami nevydělávají. Brigádu si prý mohou najít kdykoli.

Jak naučit děti rozumně zacházet s penězi

Děti

„Můj 18letý syn letos dokončil školu a začal pracovat v místním hotelu. Byla to nejprve práce na částečný úvazek, ale protože nepůjde dál studovat, může získat plný úvazek. Bude si vydělávat jako každý jiný dospělý,“ cituje server Daily Mail z původního příspěvku nejmenované matky.

A pokračuje dál. „V domácnosti jsem kromě něj já, manžel a šestnáctiletá dcera, která ještě studuje. Shánění peněz je tedy poměrně náročné. V jakém bodě bychom měli za našeho syna přestat platit? Nemyslím hned jídlo a věci do domácnosti, ale co třeba kadeřnictví, oblečení atd.? Pracuje a chce, abychom s ním jednali jako s dospělým. Takže si myslím, že by měl platit za vše, co chce pro svou potřebu,“ vypisuje návrh, jak by šla finanční situace řešit.


Volume Master - aktualizace 1.13.2 | Péťa Sittek: Volume Master aktualizován - funkce obnovení a resetování! 🔄 Obnovte hlasitost Tato aktualizace přidává šikovnou funkci – tlačítko pro obnovení hlasitosti! Tato funkce ukládá úroveň hlasitosti pro každou webovou stránku, kde byl použit Volume Master, takže při příští návštěvě této webové stránky můžete místo ručního nastavování posuvníku hlasitosti jednoduše kliknout na tlačítko „obnovit hlasitost“. To vám ušetří čas a námahu a zajistí, že úroveň hlasitosti bude pro každý web vždy nastavena na vámi preferovanou úroveň. 🔄 Resetujte hlasitost Tato aktualizace také přidává tlačítko pro resetování hlasitosti! Je to pohodlný nástroj, který vám umožní rychle resetovat úroveň hlasitosti na 100 % jediným kliknutím. To může být užitečné, pokud jste omylem zvýšili hlasitost příliš vysoko. 🆕 Co je také nového? Řada podstránek, které vám pomohou vytěžit maximum z Volume Master! Jsem přesvědčen, že tyto nové podstránky vám pomohou co nejlépe využít Volume Master, a doporučuji vám je zkontrolovat! Odkazy na všechny nové podstránky najdete v navigační nabídce v horní části této stránky nebo jsou také uvedeny níže. Přehled – Na této stránce se dozvíte vše o Volume Master! Zjistíte, co ro

Okomentovat

0 Komentáře