Svátky v zemích; Čechy, Morava, Slezsko, Slovensko

VODOKRES z VESMÍRU - prastarý slovanský svátek 19. ledna


Vodokres je prastarý slovanský svátek, ktorý sa slávi 19. januára 12Podľa slovanskej tradície má voda v tento deň špeciálne vlastnosti 1V tento deň sa slávi prvok vody v rámci rodnovery 3. Vodokres sa tiež slávi ako sviatok živej vody, ktorá má v tento deň liečivé účinky . V minulosti sa v tento deň mladí ľudia třikrát ponořili do otvorov vysekaných v lede. Čerpala sa také voda pre nemocných alebo sa namáčala plátna do čistého snehu 1.

Zde je závěr lékařů: voda, sbíraná 19. ledna z otevřených zdrojů, je biostimulátor, který má příznivý účinek na imunitní systém a poskytuje antioxidační ochranu ...


Na 19. ledna spadá vesmírné přeformování energií a Země dostává kolosální množství těchto energií. Všechny Zemi příbuzné planety se, jako by, energeticky shromažďují v jednom místě. Voda v tento den nabírá takovou sílu (energii), že kdyby takovou zůstala, tak by se příroda velmi změnila (stromy budou gigantické, tráva vysoká jako stromy atd. – nastal by chaos). To ale není předpokladem Tvůrce, aby voda byla pořád takovou, však příroda musí být taková, jaká byla stvořena.
V tento den můžeme oslavovat Vesmírné Spojení. Dveře všech planet, které jsou příbuzné Zemi, jsou otevřené. Skrz vodu dochází k propojení s celým Vesmírem. Všechny vesmírné energie jsou představovány ve vodě. Umývejte se v takové vodě a koupejte se v ní!
Tato energie má takové vlastnosti, že kovové trubky pro ni nepředstavují žádnou překážku. I voda tekoucí z kohoutku, ve vodních nádržích, rybnících, má tyhle vlastnosti. Voda má tyto vlastnosti od rána 19. ledna až do západu slunce. Potom tato energie z vody odchází do země. Ani voda nabraná v tuto dobu z jakéhokoli zdroje do nádoby tuto energii neztrácí. Tato voda se proto může uchovávat roky a nezkazí se.
Z knihy: Rodina – kosmická jednotka, Autor: Alexandr Savrasov, Z edice knih Vědění prvopočátků


VODOKRES - PRASTARÝ SLOVANSKÝ SVÁTEK 19. LEDNA

Přesně 19. ledna po páté hodině odpoledne bude veškerá voda v otevřených zdrojích získávat následující vlastnosti: stává se bezbarvá, získává sladkou chuť, kyselost se změní a stane se v rozmezí 8,4 – 10,5 pH.



Tyto vlastnosti se objeví také ve sněhu, pokud se v daný den sbírá a roztaví. Takto skutečný vědecký zázrak se děje přímo před našima očima.

Zde je závěr lékařů: voda, sbíraná 19. ledna z otevřených zdrojů, je biostimulátor, který má příznivý účinek na imunitní systém a poskytuje antioxidační ochranu. Tato voda zlepšuje metabolismus, zvyšuje krevní tlak, má příznivý účinek na celkové zdraví.

Jednoduše řečeno, toto je prostě Živá Voda – známá našim předkům. My ji známe už jen z pohádek, kdy se měli hrdinové objevit v určeném čase na určeném místě. V dřívějších dobách se v tento den mladí lidé třikrát ponořili do otvorů vysekaných v ledu. Čerpala se také voda pro nemocné nebo se namáčela plátna do čistého sněhu.

V tento den má voda magickou sílu a Královna Vodice dokáže očistit a zdravit nejen fyzické tělo člověka, ale i všechna jeho astrální a duchovní těla.

V tento den si všichni Slované přáli: „Buď zdráv jako Voda!“

Text a fotografie: Kamenovo.cz 


VODOKRES - prastarý slovanský svátek 19. ledna | STYLEnew.cz: VODOKRES - PRASTARÝ SLOVANSKÝ SVÁTEK 19. LEDNA Přesně 19. ledna po páté hodině odpoledne bude veškerá voda v otevřených zdrojích získávat následující vlastnosti: stává se bezbarvá, získává sladkou chuť, kyselost se změní a stane se v rozmezí 8,4 – 10,5 pH.     Tyto vlastnosti se objeví také ve sněhu, pokud se v daný den sbírá a roztaví. Takto skutečný vědecký zázrak se děje přímo před našima očima. Zde je závěr lékařů: voda, sbíraná 19. ledna z otevřených zdrojů, je biostimulátor, který má příznivý účinek na imunitní systém a poskytuje antioxidační ochranu. Tato voda zlepšuje metabolismus, zvyšuje krevní tlak, má příznivý účinek na celkové zdraví. Jednoduše řečeno, toto je prostě Živá Voda – známá našim předkům. My ji známe už jen z pohádek, kdy se měli hrdinové objevit v určeném čase na určeném místě. V dřívějších dobách se v tento den mladí lidé třikrát ponořili do otvorů vysekaných v ledu. Čerpala se také voda pro nemocné nebo se namáčela plátna do čistého sněhu. V tento den má voda magickou sílu a Královna Vodice dokáže očistit a zdravit nejen fyzické tělo člověka, ale i všechna jeho astrální a duchovní těla. V tento den si všichni Slované přáli: „Buď zdráv jako Voda!“

Okomentovat

0 Komentáře