Svátky v zemích; Čechy, Morava, Slezsko, Slovensko

CENZURA a CENZURA a zase CENZURA

CENZURA a CENZURA a zase CENZURA



Šéfka CDC, což je americký národní institut veřejného zdraví, na CNN veřejně oznámila (6.8.), že vakcíny mRNA neposkytují očkovaným osobám bezinfekčnost, a že tuto schopnost tyto vakcíny bohužel nemají! Dokonce to i blíže specifikovala. Uvedla dokonce, že očkovaný a současně nakažený člověk, má v sobě úplně stejnou virovou nálož, jako nakažený člověk, který je neočkovaný. Ano čtete dobře, úplně stejnou virovou nálož.
Kolik jen tady na FCB proběhlo příspěvků od zastánců očkování, že sice ano, že mohou šířit virus, ale s podstatně menší náloží. Zřejmě to očko-zastánci uváděli proto, protože takto nám to cpou do hlav vládní média a jejich trubadúři.
Američani byli po uveřejnění tohoto videa masově zmateni. V New Yorku lidé zahltili místní očkovací centra miliony telefonických dotazů, jestli jejich vakcíny, které dostali, jsou lepší a poskytují bezinfekčnost, anebo se jedná o ty vakcíny, o kterých na CNN hovořila šéfka CDC.
Záznam tohoto pořadu začal YouTube mazat následující den s takovou zběsilostí, až se nad tím pozastavili i někteří američtí novináři. Nestává se příliš často, aby Google jakožto majitel YouTube cenzuroval a mazal reportáže CNN, na kterých vystupuje šéfka CDC. Podle informací americké Fox News, došlo k dopolednímu mimořádnému krizovému zasedání uvnitř společnosti Google, kde se řešila strategie přístupu k videu s výroky šéfky CDC (které uvedla večer předtím na CNN)
A proč to šéfka CDC veřejně oznámila? CDC totiž nově vyžaduje opětovné nošení roušek a respirátorů také i u očkovaných.
Takže tím vším vznikl docela slušný chaos.
A nejen v Americe. Vlády mnoha států matou své občany nesmyslnými a nepravdivými údaji a nařízeními.
V nejproočkovanější zemi světa, v Izraeli, tvoří plně naočkovaní lidé cca dvě třetiny z těch, co aktuálně prodělávají těžký průběh covidu. Takové informace si však musí člověk doslova vyštrachat.
Klinická studie z Izraele potvrdila, že Ivermectin neuvěřitelnou rychlostí likviduje virovou nálož koronaviru v tělech nakažených osob. Jenže cena za léčbu se pohybuje okolo 1 amerického dolaru za den! A to bere kšefty všem, takže hrůza. Je potřeba to cenzurovat, embargovat a nejlépe nějak zesměšnit.
CENZURA a CENZURA a zase CENZURA
PS říkám to už dlouho, zastánci očkování, vychází z vládních podkladů a údajů. Samozřejmě, že v dobrém úmyslu a v nejlepší víře. Jenže když podklady a údaje jsou pokroucené, … zůstává už jen ta víra.
(10) Facebook

Okomentovat

0 Komentáře