Svátky v zemích; Čechy, Morava, Slezsko, Slovensko

Den prarodičů Andy Y Lucas- Abuelo- Video "Oficial"

Andy Y Lucas- Abuelo

Věděli jste, že existuje Den prarodičů?  tedy neváhejte a užijte si s nimi dokud můžete, to mě napadlo dnes 30.4.2022. Tuto skladbu, zařazuji jako vzpomínku na naše předky a úctu ke stáří.

Svým akcentem nám vstávají vlasy na hlavě. Tato píseň je velmi zvláštní díky příběhu, který obsahuje. Verš po verši se snaží rozveselit svého dědečka po ztrátě jeho nejdůležitější osoby: «Nechci, abys pro mě plakal, dědečku, brzy spadne hvězda z nebe a osvětlí cestu a bude tam babička s vámi » ...to dojme každého!


26. července se na celém světě slaví Den prarodičů , což je velmi zvláštní a ideální datum, kdy můžeme poděkovat našim starším za vše, co pro nás během svého života udělali. Prarodiče jsou ty bytosti plné světla a zkušeností, které osvětlují cestu našeho života.

Cadena Dial proto věříme, že nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je věnovat některé z krásných písní, které umělci složili s myšlenkou na své prarodiče, nebo jejichž texty by mohly být dokonale věnováním nejstarším členům rodiny.

Udělali pro nás tolik, vždy, že nejlepší způsob, jak to vrátit, je s láskou a společností, vždy využít čas s nimi. Není nic lepšího, než to udělat s několika písněmi od našich umělců jako soundtrackem. Užijte si je, dokud můžete! 

Okomentovat

0 Komentáře