Svátky v zemích; Čechy, Morava, Slezsko, Slovensko

Jan Vojáček: Media a politici se živí na pozornosti lidí


MUDr. Jan Vojáček - Vystudoval lékařskou fakultu UP v Olomouci, ale u klasické medicíny dlouho nevydržel. "Nesouhlasil jsem s jejím přístupem k člověku jako ke stroji, který lze jednoduše opravit podle předem daného manuálu.




Postupně ve mně rostla vášeň pro hledání a zkoumání skutečných příčin onemocnění a také zájem o člověka v celé jeho komplexnosti, hloubce a individualitě. Nakonec jsem si našel a vystudoval obor Funkční medicíny na Univerzitě v Jižní Kalifornii a dnes mám vlastní soukromou praxi. S každým klientem se snažím odhalit příčiny jeho zdravotních potíží a pak je odstranit. Jako lékař ve své praxi propojuji vědecké poznatky o komplexním fungování lidského organismu a individuální přístup. Za pomoci funkční medicíny vedu své klienty k uzdravení a rovnováze." Více na www.janvojacek.cz



Inovace Republiky - Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti. Více na www.inovacerepubliky.cz 00:00 01:40 Jak se stal lékařem? 01:40 04:10 Proč se rozhodl psát knihy? 04:10 07:02 Proč dělá medicínu jinak? 07:02 10:14 Jak vnímá téma vědomí? 10:14 16:58 Jak vnímá období posledních dvou let? 16:58 20:06 Jak je to s pohledem na polarizaci společnosti? 20:06 22:38 Co by změnil na ministerstvu zdravotnictví? 22:38 25:00 Jak se ze současné situace nezbláznit?

Okomentovat

0 Komentáře